Op warme dagen zal een airco het allerbest werken om het huis koel te maken én te houden. Dat is een verbetering voor het wooncomfort. Hitte is nu eenmaal niet bevorderlijk voor ons functioneren. In een koel huis slaap je beter, kun je je beter concentreren en ben je over het algemeen productiever. Extra handig als je vanuit huis werkt, zo'n koele werkplek. De binnenunit is verkrijgbaar in meerdere kleuren dus kunt u dit aanpassen aan uw woon-style.
Airco's die momenteel verkocht worden hebben naast een verkoelingsfunctie ook een functie om te verwarmen. Omdat een airco op elektriciteit werkt, bespaar je hiermee op de gasrekening.

Moderne airconditioners zijn uitgerust met filters die stof, pollen en andere deeltjes uit de lucht kunnen filteren. Hierdoor is de lucht in huis schoner, gezonder en comfortabeler om in te ademen. Dit is vooral handig voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Ik installeer en onderhoud de merken Haier en Mitsubishi.

Radiatoren leveren en plaatsen of werkt uw systeem niet optimaal? Neemt u dan contact op. Vaak is het met wat aanpassingen het probleem verholpen. Denkt u bv aan het spoelen van de vloerverwarming of het ontluchten van het systeem. Wilt u vloerverwarming? Dit is ook een van de mogelijkheden. Hieronder ziet u een afbeelding met het verschil tussen een vloerverwarming en warmte van radiatoren.

E-mailen
Bellen
Map
Info